Generatia I – CFA Society Romania
septembrie 16, 2019
“Dobanzi noi de piata monetara” – 20 noiembrie 2019, 15:00 Sala Mitita Constantinescu, Banca Nationala a Romaniei, Bucuresti”
noiembrie 25, 2019
Show all

Invitatie Conferinta Anuala – Asociatia Trezorierilor din România, Editia V, 23 octombrie 2019

Dragi parteneri,

Asociația Trezorierilor din România are plăcerea să vă invite la cea de-a V-a ediție a Conferinței Anuale a Asociației. Aceasta va avea loc în data de 23 octombrie 2019, la Banca Nationala a Romaniei, Sala Mitrita Constantinescu, începând cu ora 9:00.

Evenimentul reunește Directori Generali, Directori si Manageri Financiari, Trezorieri, și alți specialiști în finanțe corporative sau piețe de capital, care activează în corporații românești sau multinaționale din domenii diverse.

Ediția a V-a a Conferinței Anuale a Asociației Trezorierilor din România vă propune teme importante pentru mediul economic al perioadei. In acest sens va rugam sa consultati agenda de mai jos:

Agenda Conferinta Anuala ATR 2019_RO
Agenda Conferinta Anuala ATR 2019_EN


Accesul la eveniment se face in limita locurilor disponibile, membrii ATR avand prioritate. Informații despre cum puteți deveni membru în cadrul ATR puteți obține de la Oana Mache: oana.mache@trezorieri.ro

Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment pana cel mai tarziu vineri, 18 octombrie 2019, prin inregistrare utilizand urmatorul link: 
https://trezorieri.ro/invitatie-conferinta-2019/

*Accesul in locatie se face exclusiv pe baza confirmarii prezentei si a unui act de identitate.

GALERIE FOTO


Partenerii evenimentului: BNP Paribas, BRD-GSG, BCR si ArtPrint.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Cu stima,

Consiliul Director ATR

Stefan Frangulea, Presedinte

Oana Doroftei, Vicepresedinte

Valentin Popescu, Vicepresedinte

Oana Mache, Trezorier

Sabin Volciuc, Secretar General