Bucureşti, Aprilie 2021: În cadrul Adunării Generale anuale a membrilor Asociației Trezorierilor din România (ATR) a fost ales noul Consiliu Director al ATR. Până în luna aprilie 2023, ATR va fi condusă de un Consiliu Director format din cinci membri:
Președinte – Ștefan-Alexandru Frangulea (Societatea Energetică Electrica)
Vicepreședinte – Eugenia Trifu (Electrica Furnizare, anterior OMV Petrom)
Vicepreședinte – Florin Stanciu (Transelectrica)
Trezorier – Oana Mache (Alu Design Construction Civile, anterior Siemens)
Secretar General – Sabin Volciuc (Casa de avocatură Volciuc-Ionescu)


Gina Trifu și Florin Stanciu sunt membri noi ai Consiliului Director al ATR, înlocuindu-i pe Valentin Popescu (OMV Petrom) și Oana Doroftei (ENGIE), membri fondatori ai Asociației, care nu au mai candidat pentru un nou Mandat în cadrul Consilului Director, rămânând implicați în cadrul activităților Asociației în calitate de Parteneri ai Consiliului Director.


În cadrul Adunării Generale s-a discutat şi programul activităţilor pentru anul 2021 – 2022. Acesta cuprinde o serie de evenimente și inițiative, cum ar fi: Conferința anuală a ATR în toamna anului 2022, mai multe evenimente on-line pe teme de actualitate pentru membrii săi, Consolidarea parteneriatului cu Envisia și diversificarea cursurilor și seminariilor care să fie oferite în parteneriat pe subiecte referitoare la diferite arii ale trezoreriei corporative, intensificarea cooperării cu European Association of Corporate Tresurers (EACT) și International Group of Corporate Treasurers (IGTA).
De asemenea, conducerea ATR şi-a propus pentru următorul an să organizeze o serie de activităţi dedicate membrilor săi care să îi ajute şi să îi susţină în profesiile pe care le practică și să atragă noi profesioniști din domeniul trezoreriei și finanțelor corporative, a piețelor financiare și de capital ca membri în cadrul asociației.


Ștefan-Alexandru Frangulea, Președinte al Comitetului Director ATR: “ATR concentrează în nucleul său de membri cotizanți peste 70 din cei mai bine pregătiți specialiști români în domeniul trezoreriei corporative și finanțelor corporative, implicând în decursul anilor în evenimentele și activitățile sale peste 350 de profesioniști din domeniile finanțelor corporative, piețelor financiare și de capital. Am convingerea că Asociația poate aduce o contribuție majoră în dezvoltarea companiilor care activează în România în diferite domenii de activitate precum și a piețelor financiare locale, cu efecte asupra progresului socio-economic în general. În acest sens vom dezvolta mai multe proiecte, evenimente locale şi chiar regionale”.

________________________________________

Înființată formal la începutul anului 2015, Asociația Trezorierilor din România (ATR) este o organizație profesională non-profit, creată cu scopul de a susține interesele profesionale ale membrilor săi, privind exercitarea profesiunilor legate de domeniile de trezorerie corporativă, finanțe corporative, piețe financiare și de capital.
Asociația a fost înființată la inițiativa unui grup de treisprezece membri fondatori, ca formalizare a unui grup de dialog activ încă din vara anului 2013, cu întâlniri și activități lunare de dezbatere a unor subiecte de interes pentru membri, implicând în activitățile sale un număr total de aproximativ 350 de profesioniști (Directori Financiari, Trezorieri, alți specialiști în finanțe corporative sau piețe de capital) care activează în mari corporații românești sau multinaționale din domenii diverse de activitate, inclusiv bănci. În prezent Asociația are un număr de peste 70 de membri cotizanți.
Obiectivele Asociației sunt în principal de a contribui la crearea unei piețe financiare mature şi concurențiale, de a promova colaborarea şi schimbul de idei între membrii săi și de a promova profesia de trezorerie corporativă și finanțe corporative și să consolideze prestigiul și recunoașterea acesteia.

Începând cu 2017 Asociația Trezorierilor din România este membru al European Association of Corporate Treasurers (EACT – www.eact.eu) și International Group of Corporate Treasurers (IGTA – www.igta.org).
Informaţii suplimentare despre Asociația Trezorierilor din România se pot obţine pe www.trezorieri.ro. Pentru întrebări şi informaţii contactaţi-ne la contact@trezorieri.ro

aprilie 23, 2021

Comunicat de presă – Asociația Trezorierilor din România are o nouă echipă de conducere

Bucureşti, Aprilie 2021: În cadrul Adunării Generale anuale a membrilor Asociației Trezorierilor din România (ATR) a fost ales noul Consiliu Director al ATR. Până în luna […]
noiembrie 11, 2020

Invitatie Conferinta Anuala – Asociatia Trezorierilor din România, Editia VI, 18 noiembrie 2020

Dragi parteneri,Asociația Trezorierilor din România (ATR – trezorieri.ro) are plăcerea să vă invite la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Anuale a Asociației. Aceasta va avea […]
octombrie 26, 2020

Parteneriat ATR – Envisia

Suntem bucurosi sa anuntam un nou parteneriat educational incheiat intre Asociatia Trezorierilor din Romania  si ENVISIA Business School – Interactive Webinars, International Expertise. Membrii ATR beneficiaza de […]
septembrie 21, 2020

ATR – Invitatie intalnire de networking nr. 41 din 28 Septembrie 2020

Dragi colegi, Ne face o mare placere sa va invitam la intalnirea cu numarul 41 a Asociatiei Trezorierilor din Romania, luni, 28 Septembrie 2020, ora 17.00.Tema […]